Login

Osselle Beredskapsplaner

Er du forberedt?

Hva vil du gjøre hvis nettkriminelle får tilgang til din organisasjon?

Hvem ringer du når alle systemer er nede?

Hvem er ansvarlig, og hva er ditt ansvar?

Det er essensielt at du og din organisasjon er forberedt dersom nettkriminelle får tilgang til systemer og data. For å minimere risiko og potensielle tap for organisasjoner, har vi etablert Beredskapsplanen som kan tilpasses ethvert selskap og organisasjon.

Beredskapsplanen etablerer grunnlaget for solid og effektiv krisehåndtering for IT-avdelingen, for å sikre operasjonell drift. Det er et styringsverktøy for krisehåndtering.

Beredskapsplanen er strukturert rundt lag, der hvert lag har et sett med spesifikke ansvarsområder i tilfelle en hendelse oppstår. Avgjørelsen om å iverksette prosedyren vil blir tatt av beredskapsleder eller stedfortreder etter å ha vurdert situasjonen. Dersom beredskapslederen bestemmer seg for å iverksette vil alle medlemmer av lagene følge prosedyrene i beredskapsplanen frem til gjenoppretningen er fullført. 

Vi tilpasser beredskapsplanen til din organisasjon.

Beredskapsplanen er basert på retningslinjer satt av kundens ledergruppe. Gjeldene beredskapsplan skal være tilgjengelig både elektronisk og i papirformat.

Kom i gang

Dersom du har spørsmål og/eller ønsker å komme i gang med beredskapsplanen for din organisasjon, ikke nøl med å ta kontakt:

Mer informasjon, kontakt 

Runar Østbye

runarby@osselle.no

974 21 084