Login
13. oktober 2020

Hvordan er IT-sikkerheten i din bedrift?

Hva med deg, er du usikker? Osselle tilbyr sikkerhetssjekk av IT-infrastruktur for alle typer små og mellomstore bedrifter.

Hva er en sikkerhetssjekk?

I sikkerhetssjekken gjør vi en grundig gjennomgang av hele din IT-infrastruktur. Formålet med en slik sjekk er å få oversikt over hvilke sikringstiltak din virksomhet har iverksatt, i tillegg til at den også gir en oversikt over hvilke tiltak som burde vært satt i verk – altså mangler.

I etterkant av sikkerhetssjekken mottar du en rapport som foreslår hva som må til for å rette opp i de manglene som er funnet. Denne rapporten går vi gjennom i fellesskap.  

Hvem bør ta en sikkerhetssjekk?

Alle små og mellomstore bedrifter i Agder kan kjøpe en sikkerhetssjekk av IT-infrastruktur hos oss.

Ønsker du en mer omfattende sikkerhetssjekk enn de punktene som er listet opp under er det selvsagt mulig å gjennomføre en sikkerhetssjekk tilpasset din bedrift. En slik tilpasset sikkerhetssjekk prises etter avtale.

Hvorfor velge Osselle?

Osselle har vært i IT-markedet siden 2014, vi kan faget vårt og er en solid aktør. Med kontor i Kristiansand er vårt nedslagsfelt primært i Agder. Vi er din lokale IT-partner – en trygg og sikker leverandør av IT-tjenester.

Sikkerhetssjekk fra Osselle:

  • Sikring av internett-trafikk
  • Sikring av server
  • Antivirus programvare
  • Brannmur
  • Back-up
  • Spamfilter og epost-sikkerhet

Mer informasjon, kontakt 

Runar Østbye

runarby@osselle.no

974 21 084