Login
29. april 2021

OSSELLE SIGNERER GULLPARTNER AVTALE MED START

Osselle som har sin ekspertise innen IT har nå signert en avtale med Start, der de blir med de neste fire årene.

Vi i Osselle er stolte av at Start har valgt oss som sin IT-partner de neste 4 årene. Sparebanken Sør Arena er vår felles hjemmebane og mens Start leverer på banen så skal vi sørge for at sikker - IT er ivaretatt i våre lokale sky-tjenester, sier Salg- og Markedsleder i Osselle Runar Østbye.

Vi har behov for et teknologisk løft, noe vi særlig har merket nå under Covid, og er veldig trygge på at Osselle er rett partner til å ta oss videre, sier Salgssjef Lars Andersen.

Ikke nok med at Osselle har signert gullpartner avtale, de har også bestemt seg for å sponse vår egen Eman Markovic. 

- Vi er strålende fornøyd med å få Osselle på plass som samarbeidsparter i Start. Det er også ekstra gøy at Eman blir sponset, sier vår Markedssjef Arne Simonsen.

Avtalen gjør også at Osselle blir å se på treningsantrekket.

Samarbeidet gir oss en fin mulighet til å nå ut til partnere og flere mulige kunder. Ambisjonene våre er å bli Sørlandets største lokaleide IT bedrift innen 3-5 år. Fremoverlente ansatte skal levere skreddersydde IT- og datalagringstjenester til næringsaktører i SMB-markedet. Vi ser verdien av å vokse sammen med Start opp i Eliteserien og gleder oss til å nå en rekke mål sammen, avslutter Østbye.

https://www.ikstart.no/nyheter/oselle-signerer-gullpartner-avtale