Login
09. oktober 2020

Osselle er stolt sponsor og samarbeids- partner til Mulighetenes Hus!

«Vi drømmer om å gjøre en forskjell for folk»

Mulighetenes hus er en frivillig organisasjon som ble startet i 2009. Organisasjonen tilbyr hjelp og støtte for mennesker i ulike livssituasjoner. Vi har valgt at løsnings fokusert tilnærming (LØFT) skal prege all veiledning på Mulighetenes hus. Det å se muligheter og ressurser i møte med mennesker fremfor å ha et problemfokus er verdifullt.

Vår visjon
Vi ønsker å bli kjent med mennesker som av ulike grunner faller utenfor arbeidsliv, skole og sosialt fellesskap. Vi vet at dette gjelder mange i Vennesla og at flere av disse kommer fra familier som har slitt med utenfor-skap i generasjoner. 
Vi tror at dette mønsteret kan brytes. Vi tror alle kan bidra, at alle har ressurser også til å hjelpe hverandre. Vi tror på frivillig innsats sammen med profesjonell veiledning individuelt, i ressursgruppe og familietiltak. Vi tror at et godt miljø består av ulike mennesker, med ulik kunnskap og livserfaring. Vi tror at mange bedrifter, ledere og privatpersoner vil tjene på å samarbeide med oss.

Vi tenker
Langsiktig og tror at relasjoner man får på Mulighetenes hus er noe som kan vare livet ut.

Salg & Markedsjef i Osselle sier:

Vi i Osselle presiserer at det er viktig å ta vare på mennesker og bidra til å skape bærekraftige lokalsamfunn. Med vår lokale forankring ønsker Osselle å gjøre en forskjell! Mulighetenes Hus er et fantastisk tilbud til store & små!

Mer informasjon, kontakt 

Runar Østbye

runarby@osselle.no

974 21 084