Login
16. januar 2020

Nå har vi endelig fått kloa i han her!

Runar Østbye, leder i stillingen salg & marked

Runar kommer fra jobb som prosjektleder for modul avdelingen ved BNS AS, hvor han blant annet var ansvarlig for salg og prosjekt leveranser av kontorer, boliger, skoler ihht. TEK 17 til private bedrifter og kommuner i Norge Som prosjektleder var en viktig del av arbeidsoppgavene å tilrettelegge og sørge for at prosjekt ble levert til avtalt tid og til avtalt pris. Han har også hatt 4 spennende år i Øst- Afrika som salg & prosjektleder for nøkkelferdige modulbare løsninger spesialtilpasset for olje & gass industrien, utdanning & produksjon.

Runar er født i 1970, oppvokst på Notodden men har bodd i Kristiansand siden 1996 og er gift med Lillian. På fritiden er han aktiv golfer, i tillegg til å være over snittet interessert i golf. Er konkurranseinstinktet heller ingenting å si noe på. Runar liker ellers å holde seg i form ved å ta seg en trenings runde på bare trening. Ellers er Runar opptatt av at familie og venner skal ha det best mulig. Han presiserer at det er viktig å ta vare på mennesker og bidra til å skape bærekraftige lokalsamfunn.

Runar har store forventninger til jobben i Osselle As, og kan etter to uker melde om både godt arbeidsmiljø og dyktige kollegaer. Jobben som salgs & markedsansvarlig tror han blir både interessant og utfordrende for egen del. En slik jobb vil til tider kunne være stressende og med høyt press, men målet er å komme frem til gode løsninger, til det beste for både kunder og bedrift. Han liker også at Osselle AS er en bedrift i stadig utvikling som ser mulighetene i et samfunn i stor endring.

Oppstart 2/1-2020

Mer informasjon, kontakt 

Runar Østbye

runarby@osselle.no

974 21 084